Nyheter och driftinformation

Läs om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

 • Ändring av turer onsdag 17 maj

  Då kör vi turerna som en fredag. Det framgår inte av turlistan, men i biljettsystemet är turerna inlagda så.

 • Inställda turer till Trysunda 8 och 10 maj

  Turen kl 08:15 till Trysunda och returen till Köpmanholmen kl 08:50 är inställda måndag 8:e och onsdag 10:e maj. Detta pga av att vi kör extratur till Fjären med gods.

 • Turen till och från Trysunda tisdag 25 april

  Är inställd pga arbetsplatsträff med samtlig personal i bolaget.

 • Extraturer valborgsmässoafton

  Vi har satt in extraturer den 30 april kl 10:00 Från Ulvön till Köpmanholmen. KL 11:30 Från Köpmanholmen till Ulvön. Turerna finns inlagda i biljettsystemet och går att boka där.

 • Inställd tur till Trysunda den 22/2

  Pga en större service på M/F Ulvöns maskiner, ställer vi in turen till Trysunda den 22 febr kl 08:15 och returen till Köpmanholmen kl 08:50.

 • Extra turer under Ulvö Winter Classic

  Utöver våra ordinarie turer, kör vi även

  fredag 17/2 kl 10:00 Köpmanholmen - Ulvöhamn, kl 13:45 Ulvöhamn - Köpmanholmen

  Lördag 18/2 kl 08:30 från Ulvöhamn - Köpmanholmen, kl 10:00 Köpmanholmen - Ulvöhamn

  Söndag KL 10:00 Ulvöhamn - Köpmanholmen, kl 11:30 Köpmanholmen - Ulvöhamn

  Alla extraturer finns inlagda i vårt biljettsystem.

 • Inställd tur idag 29 dec

  Pga av vädersituationen är dagens tur kl 16:00 från Köpmanholmen till Ulvön är inställd. Imorgon fredag planerar vi att köra som vanligt om vädret tillåter.

 • Inställd tur till Trysunda

  Den 5 december är turen från Köpmanholmen till Trysunda kl 08:15 och returen kl 08:50 inställda pga utbildning.

 • Turlistor för 2023

  Nu finns de nya turlistorna för 2023 upplagda.

 • Tankbilskörning tisdag den 27:e september

  När vi kör tankbilen får inga passagerare följa med. Därför kommer M/F Ulvöns turer kl 09:00 från Köpmanholmen till Ulvön och från Ulvöhamn kl 13:45 till Köpmanholmen, att ersättas med M/F Minerva

 • Inställt till Trysunda onsdag förmiddag 21/9

  Turen kl 09:00 från Köpmanholmen angör inte Trysunda utan går direkt till Ulvön..

 • M/F Ulvön åter från varv

  Vi planerar att M/F Ulvön är åter från varv på onsdag 1/6. Under onsdag och torsdag kommer vi köra frakt och M/F Minerva tar passagerare. Under torsdag em återgår M/F Ulvön att gå enligt tidtabell.

 • M/F Ulvön kvar på varvet

  Varvsbesöket den här gången av M/F Ulvön, då vi bygger om styrhytten och byter ut den 30 år gamla elen och elektroniken, har varit större utmaning än vad vi kunde planera för. Att få ihop den gamla tekniken med den nya har inte gått som planerat.

  Därför kommer inte M/F Ulvön inte tillbaka förrän nästa vecka, vi återkommer på måndag 30/5 med nytt besked. M/F Minerva fortsätter att ersätta under tiden. Har ni frågor om frakt, kontakta biljettkontoret.

 • Ny sida för biljettbeställning

  Idag lanserar vi, tillsammans med vår biljettleverantör Nortic, en ny sida för biljettbeställning. Den nya sidan hittar du genom att trycka på ,"köp biljetter" knappen på vår hemsida. Om du har 10-kort eller årskort, anger du koden i steg två, när du valt datum, tid och tryckt på hitta biljetter.

  För att köpa nya 10-kort, ser sidan ut som tidigare.

 • M/F Ulvön åter från varvet

  Preliminärt kommer M/F Ulvön att åter gå enligt tidtabell från torsdag den 26 maj.

  Vi återkommer med mer information på måndag 23 maj.

 • M/F Ulvöns varvsbesök

  Nu på söndag den 24/4 går M/F Ulvön på varv efter turen från Ulvön som ankommer Köpmanholmen kl 16:30. Minerva ersätter därefter. Vi kommer att köra frakter tisdagar och torsdagar. Har du större mängder, hör av dig i god tid till biljettkontoret.

 • M/F Ulvön på varv 25 april

  M/F Ulvön kommer i vår att ligga på varv från den 25 april och ca 4 veckor framåt. M/F Minerva ersätter under tiden. Under den perioden kommer inga fordon att kunna fraktas. Vi återkommer med mer info när det närmar sig hur det blir med övriga frakter.

 • Rekomendationer pga Covid 19

  Pga av de nya rekommendationerna från FHM, vill vi först påminna om att hålla avstånd till andra passagerare och vår personal. Under de kommande helgerna, när fler reser med oss, rekommenderar vi att ni tar med egna munskydd och använder om det uppstår trängsel. Om M/F Ulvön måste stanna i Fjären istället för fortsätta till Ulvöhamn pga väder eller issituationen, erbjuder vi ingen persontransport till och från Ulvöhamn.

 • 10-kort

  Efter utvärdering av försöket med 10-kort sålda via webben, gör vi nu det permanent. Giltighetstiden för 10-korten är 12 månader från inköpsdatum. Det gäller även de 10-kort som är köpta tidigare i år, där giltighetstiden var angiven till 31/12 2021.

 • Nu kan ni köpa 10-kort för att boka biljett via webben

  För att köpa ett 10-kort behöver du gå in på en separat länk, som finns på startsidan.

  När du går in på sidan kan du köpa ett eller flera 10-kort. Efter köpet skickar vi ut en sexsiffrig kod via e-post som du använder för att identifiera dig när du bokar din resa online. Koden kan användas tio gånger, d v s lika många gånger som antalet resor med 10-kortet. Eftersom utskicken av koden görs manuellt kan det vara en viss fördröjning, innan du får din kod. Så var ute i god tid om du vill boka en resa via webben med ett 10-kort. När du har din kod, går du in som vanligt och bokar en resa med koden.

  10-kortet och koden är giltig till och med 31/12 2021.